Tratament Cu Laser Pentru Creșterea Părului ... - Medistanbul

Tratamentul cu laser pentru păr este o metodă de tratament utilizată pentru a îngroșa firele de păr, a preveni căderea părului și pentru a contribui la apariția de fire noi de păr.

Este posibil să preveni căderea părului, să facem ca părul subțire să se îngroașe și să apară fire noi de păr cu ajutorul laserului pentru păr.

Terminarea problemelor cauzate de pierderea părului se face cu noul laser aprobat de FDA,  laser care ajută de asemenea ca părul dumneavoastră să devină mai gros și să se reactiveze foliculii de inactivi.

Tratamentul cu laser penetrează sub pielea capului și creează un efect de creștere și îngroșare a foliculilor capilari. Tratamentul cu laser este o metodă extrem de eficientă pentru modelul de calviție masculină și pentru pierderea părului la femei.

Efectul social al pierderii părului este cunoscut în întreaga lume. Pierderea părului afectează în mod direct aspectul estetic, micșorează încrederea și viața socială a persoanelor este afectată.

Se știe că 95% dintre principalele cauze ale căderii părului la bărbați este cauzată de chelirii modelului masculin sau alopeciei androgenetică.

tratament laser pentru par

În general, bărbații sunt expuși la căderea părului între vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani. Stresul este un factor important în pierderea părului ca și în celelalte afecțiuni.Deși pare că este o problemă specifică a bărbaților, se observă că foarte multe femei sunt afectate de căderea părului.

În timpul aplicării tratamentului cu laser, pacientul este într-un mediu comod și confortabil. În timp ce primește tratamentul, pacientul poate asculta muzică,  poate citi și petrece timpul într-un fel plăcut.

Care sunt etapele aplicării tratamentuluicu laser?

Se realizează studii combinate în tratamentul capilar cu laser. Se deschid mici canale în pielea capului pacientului și se aplică serviciul factori de creștere. Tratamentul cu laser se va aplica timp de 20 de minute de două ori pe săptămână după aplicarea serului făcând un masaj ușor

Care sunt beneficiile acestui tip de tratament?

Razele laser aplicate sub piele, stimulează foliculii capilari inactivi și accelerează fluxul sanguin. De asemenea ajută la dezvoltarea de noi foliculi capilari și la îngroșarea părului slăbit.

Care sunt principalii factori de care trebuie să se țină cont?

Pentru că este o aplicare combinată produsele de tratament recomandate trebuie utilizate regulat.

Tratamentul cu laser provoacă durerea sau are efecte secundare?

Aplicarea tratamentului cu laser este o metodă comodă și simplă. Nu există efecte secundare și nici durere.

După câte sesiuni se vor vedea rezultatele?

Rezultatele sunt diferite în funcție de istoricul medical al pacientului, pierderea părului va fi mai mică după primele sesiuni. Se vor obține rezultate vizibile după trei, patru luni de la începerea tratamentului. În general este recomandat să se aplice tratamentul pe o perioadă de șase luni.

Tratamentul capilar pentru femei este compatibil cu tratamentul cu laser?

tratament laser pentru par

Tratamentul cu laser este o bună soluție pentru femeile al căror păr cade. Transplantul capilar este ultima opțiune.Obiectivul principal este stoparea căderii părului și obținerea unui păr sănătos, strălucitor și de calitate. În aproximativ 60% din cazuri, femeile  sunt afectate de căderea părului datorită factorilor genetici.

In plus,  deficitul de hormoni, deficitul de vitamine, fier, zinc și seleniu au un rol important în pierderea părului la femei.Din acest motiv,  când pacientul vine la cabinet, întâi se vor face investigații pentru a afla din ce cauză cade părul.

Dacă părul cade din cauze hormonale, tratamentul este planificat împreună cu un medic ginecolog. Tratamentul pentru pierderea părului la femei este predominat de tratamentul PRP, ser pentru creșterea părului și tratament cu laser.În tratamentul cu laser se observă că părul are o creștere importantă a calității și densității după șase luni.

Cum se aplică laserul pentru păr?

Datorită tratamentului, părul devine mai puternic, ies fire noi de păr și se obține o mai bună densitate. În prima etapă se aplică un tratament timp de 20 de minute, de  două ori pe săptămână. În timpul tratamentului,  serul de creștere se aplică cu mici ace.

Se realizează un tratament fără transplant capilar, dând forță părului cu serul de creștere și laser. Se deschid mici canale în pielea capului și se aplică serul de creștere. Apoi, masând pielea capului se aplică laserul.

Problema pierderii părului s-a transformat într-o problemă estetică ce afectează foarte multe persoane. Pierdea părului a creat diverse probleme mentale, nu numai o schimbare estetică.Drept urmare, s-au dezvoltat multe metode diferite de tratament capilar. Mulțumită acestor metode, există diverse soluții pentru tratamentul capilar.

Datorită geneticii, pierderea părului nu poate fi prevenită la bărbații care au depășit o anumită vârstă. Fără îndoială, s-au dezvoltat tehnici de transplant capilar cu rezultate optime și permanente.În mod special, avansarea tehnologiei la un nivel înalt, a adus noi metode de tratament medical. Metoda numită terapie cu laser se folosește în tratamentul multor afecțiuni. Această formă de tratament s-a generalizat gradual, mai ales pentru tratamente capilare.

Aplicarea tratamentul cu laser este preferabilă pentru părul subțire și pentru pierderea părului. Cea mai mare diferență cu alte metode de tratament este lipsa durerii.Este adevărat că se simte durere și o senzație de usturime în metodele folosite pentru transplantul capilar, dar tratamentul cu laser pentru păr nu provoacă durere.

Datorită acestei aplicări, rădăcinile slăbite ale părului se vor fortifica și vor produce păr cu mai multă densitate. Puteți oferi părului aspectul pe care îl doriți în puțin timp pentru că pierderea părului va fi încetinită într-un ritm vizibil.

Aplicarea tratamentul cu laser pentru căderea părului se face în sesiuni cu durata de 20 de minute. Puteți alege două sau trei sesiuni în funcție de necesități. Este nevoie de cel puțin două, trei luni pentru a obține rezultate. Această metodă se poate folosi de persoanele care se confruntă cu pierderea părului și poate fi luată în calcul ca o alternativă de către persoanele care vor să facă un transplant capilar.

Lasă un răspuns