Tratament ACell + PRP ... - Medistanbul

Anii îndelungați de cercetare în laborator, au permis crearea unui tratament ce permite stoparea dezvoltării alopeciei. Tratamentul este un amestec dintr-o combinație de vitamine și medicamente ( ACell ) și plasmă bogată în trombocite (PRP ).

TratamentulACell+ PRP are aceeași eficiență atât pentru femei cât și pentru bărbați. Este indicat în remedierea și regenerarea părului degradat, în reactivarea foliculilor rămași în stare inactivă, în acoperirea cicatricilor, la remodelarea sprâncenelor și a părului facial.

ACelleste un complex de proteine produs în mod natural de piele, a cărui formulă a putut fi obținută și în laborator. Are o largă utilizare în tratamente medicale și chirurgicale. Produs în laborator, ACell este un vaccin ce activează celulele stem, accelerează creșterea părului existent, stimulează foliculii transplantați să dezvolte rădăcini, închide nuanța părului și fixează culoarea.

ACell şi PRP

PRP ( platele trich plasma) , este o plasmă bogată în plachete, o plasmă sanguină concentrată care conține de trei ori mai multe plachete decât sângele care circulă prin corpul uman. Cantitatea de sânge extrasă variază în funcție de tratamentul care se face. După extracția din venă a unei probe de sânge, cu ajutorul unei centrifuge, se separă plasma bogată în trombocite de celelalte componente ale sângelui. Când plachetele au fost separate din sânge, se injectează acest concentrat în mai multe puncte. PRP activează celulele stem primite și factorii de creștere, declanșând un sistem de modelare ce acționează prin copierea țesutului sănătos în jurul celulelor stem activate. Se declanșează o reacție prin care celulele inactive sunt trezite și devin mai sănătoase și mai pline de vitalitate. Factorii de creștere din PRP stimulează foliculii de păr și țesuturile cu celule stem pe o perioadă de  3-4 luni.

Alopecia este o afecțiune moștenită de membrii familiei și accelerată de o alimentație necorespunzătoare, de abuzul de alcool sau tutun și de stres. Genele transmit semnale către celulele stem ale foliculilor care în timp fac ca părul să crească mai puțin și mai fin în părțile afectate ale scalpului.

ACell + PRP este o formulă specială pentru tratamentul capilar și este formată dintr-un amestec de o matrice extracelulară care realizează legătura între celule, vitamine, medicamente și tratamentul PRP. Această formulă ajută la reducerea căderii părului. Părul începe să reapară după 2-4 luni, dar procesul poate continua timp de un an. Este un tratament ale cărui bune rezultate cresc atunci când este folosit împreună cu o operație de transplant capilar .

ACell şi PRP

ACell + PRP funcționează la nivel celular pentru a repara și remodela țesuturile afectate, reactivează foliculii de păr miniaturizați. ACell activează celulele stem adulte din foliculi, celule rămase inactive sub influența genelor de cădere a părului; PRP, care conține factori de creștere, ajută la dezvoltarea rapidă a noilor vase sangvine și îmbunătățește funcția celulară foliculară. Combinația ACell +PRP face ca foliculii de păr să devină mai mari și mai sănătoși și să se obțină o creștere mai rapidă a părului.

Cu ACell + PRP se produce un țesut nou care declanșează procesul de vindecare a părului deteriorat și care împiedică într-o mare măsură pierderea părului. Tratamentul ACell + PRP crește reușita transplantului de păr chiar și la persoanele cu un păr bolnav ( cu rupturi sau despicări). Tratamentul regulat cu ACell +PRP păstrează mai mult păr pe cap, protejează foliculii de păr vizați de începerea procesului de miniaturizare și reînnoiește foliculii care au început să scadă. Acest tratament crează o barieră care protejează celulele responsabile cu creșterea părului și apoi dublează țesutuldin jurul celulelor.

Aplicarea tratamentului  ACell +PRP  este lipsită de durere, deoarece scalpul a fost anesteziat pentru operația de transplant capilar. Tratamentul se aplică sub formă de micro injecții în straturile superioare ale scalpului, de la linia coronariană până la zona donatoare. Grosimea acului este foarte mică,  0,2- 0,5 mm.

 

Avantajele includerii tratamentului ACell + PRP la o operație de transplant capilar sunt următoarele :

  • Vindecarea se face mai rapid
  • Se stabilizează căderea părului
  • Se îmbunătățește calitatea părului
  • Se obține o mai mare densitate a părului
  • Se reduce la minim formarea țesuturilor cicatrizatante.

Tratamentul ACell + PRP nu influențează starea de sănătate a pacientului, beneficiile sale având un rol important in recuperarea încrederii și a autostimei prin îmbunătățirea aspectului exterior.

 

 

 

Lasă un răspuns