Transplant De Păr Fără Durere ... - Medistanbul

Chirurgia de restaurare a părului este o procedură relativ fără durere, poate cu excepția părții de anestezie.

Dar nu este adevărat că partea consacrată prevenirii durerii este singura care provoacă suferința, durerea provine din două surse. Prima sursă este soluția anestezică care este în mod necesar o soluție acidă și provoacă durere după ce este injectată în țesuturile umane neutre. Această soluție anestezică poate fi neutralizată la un ph mai mare, dar acest procedeu va crește posibilitatea apariției de umflături la nivelul pielii.

transplant capilar fara durere

Cel de-al doilea factor care provoacă durerea este rata injectării; cu cât injectarea se face mai rapid, cu atât durerea va fi mai mare.

Administrarea valiumului cu 20 de minute înaintea anesteziei contribuie la relaxarea pacientului, diminuează percepția durerii și face ca administrarea anesteziei locale să fie mai sigură. Utilizarea unui dispozitiv de anestezie Midwesteste foarte importantă în controlarea ratei injectării anestezicului local. Din fericire, lidocaina acționează foarte rapid și este frecvent utilizată împreună cu un anestezic local de lungă durată după 60-90 de minute.

Există și alte tehnici care pot ajuta la reducerea disconfortului produs de anestezie:

  • Folosirea unui vibrator de mână poate fi utilă pentru a reduce disconfortul produs de injecții
  • Utilizarea gheții ajută la încetinirea transmiterii durerii de către stimulii dureroși spre măduva spinării și creier.

Anestezia combinată cu una dintre aceste tehnici face ca operația să fie fără durere și ca administrarea anesteziei să poată fi redusă la un disconfort minim și temporar.

transplant capilar fara durere

 

Transplant fără durere, este posibil?

Transplantul de păr este soluția cea mai eficientă pentru mulți din cei care suferă de alopecie. În momentul actual, este singura metodă care poate realiza o restaurare capilară permanentă sau durabilă.

Însă atunci când se vorbește despre o operație, o anestezie, foarte mulți pacienți se sperie gândind că operația și anestezia pot fi neplăcute și dureroase. De asemenea, există o categorie de pacienți cu fobie contra seringilor și a injecțiilor, le asociază cu durerea și se stresează. În plus, rănile provocate de ac se pot infectare. Ani îndelungați de cercetare au pus la punct metoda Comfort – In, o metodă cu ajutorul căreia se realizează transplantul capilar fără durere.

Mai puțină durere datorită metodei Comfort- In

În Medistanbul Hair Clinic, la dorința pacientului, se poate administra anestezicul fără injecții, prin vaporizare la nivelul scalpului. Acest tip de anestezie se face cu ajutorul unei seringi speciale, la înaltă presiune o duză eliberează anestezicul care se vaporizează prin epidermă. Administrarea anestezicului se face foarte rapid, în o treime de secundă și nu lasă nici o rană. Pacientul poate simți doar o ușoară presiune timp de câteva secunde. Această metodă este cu mult mai puțin dureroasă și asigură pacientului o experiență plăcută.

Odată ce pielea capului este corect anesteziată, echipa medicală poate continua procesul transplantului. În mod normal, după transplantul FUE, pacientul va simți doar o jenă și o durere ușoară care pot fi remediate rapid prin administrarea de analgezice convenționale. Prin comparație, după transplantul FUT, durerea este mai mare și pacientul trebuie să ia medicamente pentru a opri durerea.

Cum funcționează transplantul capilar prin Comfort-In aproape fără durere?

Procedura Comfort-In este soluția ideală pentru cei care se tem de seringi și ace. Se utilizează aerul comprimat și un dispozitiv de injectare special fără ace; este o formă inovatoare de administrare a anestezicului. La extremitatea inferioară a dispozitivului există o duză cu un piston. Deschiderea inferioară măsoară aproximativ 0,15 mm și este umplută cu 0,5 ml de lichid anestezic. Când declanșatorul din partea de sus este apăsat, pistonul din duză proiectează și injectează anestezicul în scalp, prin presiune.

Avantajele grefei de păr aproape fără durere prin metoda Comfort-In

  • Poate fi aplicată cu ușurință în orice parte a scalpului
  • Nu există rană, iar riscul de infecție este foarte redus
  • Anestezia se face fără seringă și aproape fără durere
  • Este o tehnică brevetată și certificată
  • Dozarea anestezicului este mai ușoară
  • Anestezicul se repartizează mai rapid
  • Este mai confortabilă ca celelalte metode.

Anestezia pentru tratament: o experiență a transplantului de păr aproape fără durere

Fiecare persoană metabolizează medicamentele într-un ritm diferit, acest lucru fiind valabil și pentru anesteziile locale. Ca urmare, la un număr redus de pacienți, efectele anesteziei pot să dispară în timpul operației de transplant capilar și poate fi foarte neplăcut și dureros. Dacă se întâmplă acest lucru, pacientul trebuie să se adreseze echipei chirurgicale și să le atragă atenția că anestezia și-a pierdut efectul. Specialiștii vor remedia problema imediat, reinjectând anestezic pentru ca transplantul capilar să fie fără durere.

În MedistanbulHair Clinicdepunem toate eforturile pentru ca operația de transplant capilar și timpul petrecut în clinica noastră să fie cât mai confortabil posibil. Combinația unei tehnici de transplant capilar inovatoare cu anestezie Comfort-In, permite realizarea unei grefe de păr fără durere cu beneficiile și rezultatele dorite.

Lasă un răspuns