Transplant Capilar VIP ... - Medistanbul

Serviciile VIP includ o primire de prima clasă, cazare, ajutor, transport și plimbări pentru clienții noștri care doresc un tratament mai special în efectuarea unui transplant capilar.

Facem tot posibilul pentru ca dumneavoastră să vă simțiți comod în tot acest timp și vă prezentăm pachetul nostru într-un mod profesional. Cu excepționala diferență și securitate a pachetului Medistanbulși serviciilor VIP, un program comod este pregătit pentru dumneavoastră.

Diferite tipuri de servicii VIP

Alegerea clinicii Medistanbul pentru realizarea operației de transplant are ca obiectiv obținerea unui rezultat excelent la un preț accesibil. Spre deosebire de alte clinici capilare, vă furnizăm numărul exact de unități foliculare necesare pentru transplant.

Fiecare pacient are nevoi diferite, prin urmare scopul nostru este să vă oferim un rezultat perfect.

Oferim cazare într-un hotel de cinci stele și toate celelalte servicii, inclusiv toate costurile procedurii, medicamentele și testele medicale necesare.

Operația de transplant capilar este realizată de doctorul Harun Alakaya, iar la o zi după procedură oferim serviciile unei asistente medicale 7/ 24, kit de îngrijire a părului post operatoriu ședințe LLLT, cazare și  mese inclusiv.

 Apoi, în funcție de preferințele alimentare sau de opțiunile religioase, împreună cu șoferul dumneavoastră privat și ghidul de limbă pe care o vorbiți, veți vizită moscheea Sultanahmet și centrul cultural al palatului Topkapi.

Prima zi

Când aterizați pe aeroport, veți fi așteptat de către șoferul nostru care vă va duce la hotelul de cinci stele ales special pentru dumneavoastră. După ce v-ați odihnit în timpul nopții, a doua zi șoferul nostru vă va transporta de la hotel la spital. Vă veți întâlni cu cu doctorul Harun Alakaya  pentru prima evaluare și examinare. După acest proces, veți fi dus la restaurant pentru a vă bucura de o cină plăcută într-unul dintre restaurantele din Istanbul cu vedere la Bosfor.

transplant capilar VİP

Ziua a doua

Șoferul nostru vă va ridica de la hotel după un mic dejun ușor. După aceea,  dacă sunt necesareteste medicale suplimentare, puteți fi direcționat către spital. După ce testele medicale sunt realizate, veți porni pentru a face un tur al Istanbulului.

Pregătiți-vă pentru a vizita cele mai frumoase muzee ale lumii, exact în umbra monumentală a Istanbulului. Înainte de a ajunge la muzeul Topkapi, vom face o scurtă pauză pentru a vedea schimbarea gărzilor prezidențiale. După aceea vor fi vizitate palatul Topkapi, piața Sultanahmet și moscheea ( în funcție de  cerere și oră). Cina este servită într-o tavernă grecească tradițională, după încheierea excursiei culturale.

Preparatele speciale din meniu pot fi aranjate în funcție de preferințele dumneavoastră culinare sau de regulile religioase de alimentație. Vă veți întoarce la hotel pentru odihnă. Este important să vă odihniți bine pentru că în ziua următoare va avea loc transplantul capilar.

Ziua a treia

Șoferul nostru vă va ridica de la hotel dimineață și vă va însoți la clinica noastră. Un mic dejun ușor vă va fi servit în camera de odihnă a clinicii noastre.

Chirurgul și personalul medical vor examina detaliile finale și apoi vor merge la sala de operație.

Operația va începe. Evaluarea transplantului, eliminarea și deschiderea canalelor este realizată numai de către doctorul Harun Alakaya. Pentru a reduce la minimum ratele procedurii legate de intensitatea chirurgicală, se vor transplanta maxim 4.000 până la 6.000 de grefe prin efectuarea unui anumit număr de cazuri pe zi.

Înainte de operația transplant capilar:

  • Se fac teste de sânge.
  • Trebuie făcută o electrocardiogramă.
  • O evaluare detaliată de către un cardiolog este necesară pentru pacienții cu vârsta peste 40 de ani.
  • Avem un traducător care ajută la comunicare în limba maternă a pacientului și doctor.

În timpul chirurgiei

  • Există Netflix și televiziune prin satelit pe un ecran mare pentru divertisment.
  • Micul dejun și cina sunt de asemenea disponibile.
  • În timpul operației se poate face mesajul gâtului, umerilor și picioarelor.

După operație

Un pachet cu produse de îngrijire post operatorie este pus la dispoziția pacientului pentru a fi folosit după operație. Pachetul conține:

  • Pernă de gât gonflabilă, șampon și un flacon spray liposomal  ATP și o bandană( au fost special dezvoltate pentru restaurarea părului).
  • Medicamente care trebuie administrat după operație.

Antibiotice timp de șapte zile.

Tablete Prednol timp de opt zile.

Unul, două comprimate timp de patru zile.

După finalizarea operației, sunteți transferat de la clinică, la hotel. O asistentă vă va însoți și vă va ajuta să mergeți după operație.

transplant capilar VİP

Ziua a patra

Asistenta dumneavoastră vă va îngriji la clinică după-amiază. Pentru o evaluare post operatorie, vă veți întâlni cu doctorul Harun Alakaya. O asistentă medicală specialistă în îngrijirea părului vă va spăla zona donatoare, iar personalul medical vă va răspunde la orice solicitare. După terminarea spălării, șoferul nostru vă va duce înapoi la hotel. Asistenta medicală vă va însoți pentru a se asigura că vă luați medicamentele și nu aveți întrebări cu privire la tratamentul post operatoriu. După ce ați servit cina,  vă puteți odihni.

Ziua a cincea

După ce ați luat micul dejun la hotel, șoferul nostru vă va ridica de la hotel și vă va duce pentru evaluarea finală cu doctorul Harun Alakaya. După încheierea evaluării, veți fi preluat în funcție de ora de zbor pentru a fi dus la aeroport.

Lasă un răspuns