De Ce Este Important Implantul De Barbă și ... - Medistanbul

Implantul de barbă și mustață este o operație estetică ce mărește densitatea părului facial, acoperind zonele în care părul lipsește și oferind feței un aspect frumos.

Există o categorie de bărbați care consideră că barba este o caracteristică masculină foarte importantă, că emană maturitate și putere. De asemenea, conform unor studii efectuate de diverse universități, un număr mare de femei consideră  că bărbații cu barbă sunt mai atractivi.

Transplantul de barbă și mustață este o operație estetică minim invazivă, ce câștigă tot mai multă popularitate în rândul bărbaților. Pe lângă aspectul estetic îmbunătățit, implantul de barbă și mustață îi redă încrederea pacientului și îi mărește autostima, are o perioadă de recuperare foarte scurtă, nu necesită spitalizare și rezultatele apar în scurt timp.

implant de barba

Rețelele sociale, canalele mass media, dar și cercurile de prieteni, au o influență destul de mare asupra pacienților care doresc să facă un implant de barbă și mustață.

În Medistanbul realizăm operații de implant de barbă și mustață cu ajutorul unei echipe profesionale, cu un înalt și continuu grad de specializare. Ne preocupăm întotdeauna să vă oferim rezultatele de calitate pe care le doriți. Avem încredere în echipa noastră, de aceea vă oferim un certificat de garanție pentru implantul de barbă și mustață.

Utilizăm metoda FUE Safir, metodă îmbunătățită, precum și dispozitive medicale și tehnologie de ultimă generație: micro motor pentru extracție, bisturiu cu lamă de safir. Operațiile se realizează în condiții de maximă igienă și siguranță, într-un spital modern.

Domenii de aplicare a  implantului de barbă și mustață

Implantul de barbă și mustață oferă densitate părului facial, dar poate fi folosit și pentru a ascunde cicatrici rămase de la acnee. Operația de implant de barbă și mustață este o operație autologă, complexă, pentru a cărei realizare este nevoie de un medic chirurg specializat în transplantul de păr.

În Medistanbul oferim servicii de sănătate și estetică, cu o calitate ridicată a serviciilor oferite. Colaborăm cu medici specialiști cu experiență precum și cu tehnicieni calificați care vor realiza implantul de barbă și mustață pe care îl doriți. Pentru ca operația să obțină rezultate optime, este foarte important ca foliculii să fie implantați în direcția de creștere potrivită, la unghiul natural de creștere.

implant de barba

La ce vârstă se poate face implantul de barbă și mustață?

Implantul de barbă și mustață se va realiza persoanelor care au mai mult de 20 de ani, deoarece se estimează că la această vârstă se stabilizează nivelul hormonal.

Categoria de vârstă care solicită acest tip de transplant este formată din tineri până în 35 de ani, pentru că doresc să se încadreze în tiparele masculine la modă, doresc mai multă densitate a bărbii pentru a emana maturitate, masculinitate și putere.

Pentru cei care doresc să facă un implant de barbă și mustață este foarte importantă alegerea medicului careva realiza intervenția chirurgicală precum și a locului unde se va realiza aceasta. Reușita operației este strâns relaționată cu experiența profesională a medicului.

Care este durata rezultatului implantului de barbă și mustață?

Rezultatele operației de implant de barbă și mustață au efect permanent, părul va crește natural, cu normalitate și va necesita îngrijire constantă.

Când este recomandat să se facă implantul de barbă și mustață?

Perioada optimă pentru realizarea implantului de barbă și mustață este cuprinsă în intervalul septembrie-mai. Zonele intervenite vor avea o sensibilitate crescută și nu este recomandat să fie expuse la temperaturi extreme. În timpul lunilor de vară, transpirația ar putea crește disconfortul pacientului pentru că zonele operate nu pot fi atinse

 

Lasă un răspuns