De Ce Ar Trebui Să Facem Un Transplant De Păr? ... - Medistanbul

În condițiile de astăzi, unul din trei bărbați sau una din două femei se plâng de pierderea și subțierea părului din cauza obiceiurilor alimentare, a factorilor genetici și a stresului.

Operațiile de transplant de păr au devenit una dintre cele mai populare proceduri din ultimii ani, deoarece fiecare persoană vrea să se simtă mai bine atunci când se privește în oglindă. Transplantul de păr schimbă aspectul estetic și are un efect pozitiv semnificativ asupra psihicului indivizilor. Ca urmare vieții sociale dorința oamenilor de a efectua o operație de transplant capilar a crescut semnificativ. Autostima și creșterea încrederii în sine fac parte de asemenea din beneficiile transplantului capilar. Este operația estetică cea mai folosită și care are numai efecte pozitive.

Pentru a avea rezultate permanente și cu aspect natural, indivizii au încercat diverse remedii, dar rezultatele obținute un au fost satisfăcătoare. Transplantul de păr este o operație chirurgicală pentru a remedia efectele cauzate de căderea părului, se încadrează în categoria operațiilor estetice preferate de pacienți.

În Medistanbul, realizăm aplicarea grefelor și restaurarea părului dumneavoastră cu echipa noastră profesională. Avem grijă să vă oferim rezultatele dorite și de calitate și oferim un certificat de garanție. Aplicăm tehnica FUE Safir percutant, metodă îmbunătățită și dezvoltată cu tehnologia de ultimă generație într-un spital modern, în condiții de siguranță.

transplant capilar

Domenii de aplicare a transplantului de păr.

Subțierea rădăcinilor de păr și transplantul de rădăcini sunt domeniile generale de aplicare. Cei care au fost supuși unor experimente chimice și care un au putut găsi soluții,  au observat că gradul de impact al acestor eforturi este foarte scăzut și au început să caute remedii în metodele tehnologice.

Cea mai folosită tehnică este FUE Safir, atât la nivel mondial cât și în Turcia. Realizați procesul de transplant de grefă dorit cu tehnica FUE,  în clinica noastră,  Medistanbul. Vă ajutăm să obțineți aspectul visat prin integrarea experiențelor medicilor noștri experți,  cu tehnologia de ultimă generație. Deși operația de transplant capilar este un concept simplu, este o procedură chirurgicală care necesită multă seriozitate și dăruire.

În familia Medistanbul, oferim servicii de estetică și sănătate în ansamblu, cu o calitate adecvată a serviciului, vă vom obține rezultatul natural pe care îl doriți ca urmare a transplantului de păr. Medistanbul oferă un serviciu în conformitate cu dorințele dumneavoastră, cu personal expert și calificat, efectuăm transplantul de păr necesar cu viziunea adoptată.

Pentru cei care decid să facă un transplant capilar, momentul realizării acestuia este foarte important. Persoanele care se decid să facă un transplant capilar trebuie să aleagă întâi medicul și spitalul unde se va face intervenția și  apoi momentul optim pentru ei înșiși. Momentul corect este important pentru transplantarea cu succes a părului. Nivelul de cădere a părului este relaționat cu momentul în  care transplantul capilar ar trebui să fie făcut.

Nu este corect ca persoanele care nu au atins un anumit nivel de cădere a părului să realizeze o operație de transplant capilar. De asemenea, persoanele care continuă să piardă părul cu intensitate un ar trebui să facă un transplant capilar. Principalul motiv este de natură estetică. Dacă transplantul capilar este făcut persoanei a cărei căderea continuă, părul care continuă să cadă va strica aspectul estetic deoarece părul transplantat un cade. În plus, dacă pierderea părului nu a atins un anumit nivel, atunci când părul va fi transplantat, vor apărea lacune în diferite puncte și va afecta integritatea estetică oferită de transplantul capilar. Prin urmare, creșterea și densitatea părului trebuie monitorizate cu atenție pentru persoanele care vor face  transplant de păr.

Cel mai bun moment pentru transplantul capilar este perioada în care pierderea părului este finalizată cu 60%-70% și procesul de pierdere intensivă se încheie. Dacă transplantul capilar este este efectuat înainte de un anumit nivel de pierdere a părului, poate fi necesar un al doilea transplant. Prin urmare, cel mai bine este să se aștepte să se încheie căderea intensă pentru a face transplant capilar.

Factor de vârstă în sincronizarea transplantului capilar.

Vârsta este un factor important pentru a decide când să transplantăm părul. Potrivit experților, nu este recomandat să să se facă transplant de păr persoanelor care au mai puțin de 20 de ani. Dacă transplantul de păr se face la această vârstă, părul poate continua să cadă. Această cădere perturbă integritatea transplantului capilar și produce o imagine inestetică.

Deoarece căderea părului se oprește în jurul vârstei de 30 de ani, este perioada potrivită pentru cei care doresc să facă o operație de transplant capilar. Nu  există riscul căderii părului transplantat.

Prin urmare, specialiștii recomandă realizarea operației de transplant capilar după vârsta de 30 de ani.

transplant capilar

Factorul sezonier în realizarea transplantului capilar.

Sunt foarte importante și perioadele de sezon ale persoanelor care decid să facă un transplant capilar. Deoarece este important să nu fiți expuși la temperaturi extrem de calde sau reci,  transplantul capilar nu este recomandat să se facă în perioada verii. Căldura produce transpirație și dăunează zonelor operației de transplant capilar. Este important să nu atingeți zonele operate. În plus, marea și plaja nu sunt bune pentru transplantul de păr. Dacă aveți planuri de vacanță pentru vară, ar trebui să planificați transplantul capilar după vacanță.

Lasă un răspuns